ŃǺ§Č€йŦ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŃǺ§Č€йŦ

nascent
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Balıklı Bohça (5 Kişilik)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
nascent
yönetici
yönetici
nascent
Cinsiyet:
Vatanını Seven Görevini En İyi Yapandı®.
Yaş : 31
Kayıt tarihi : 27/01/09
Mesaj Sayısı : 233
Nerden :
Balıklı Bohça (5 Kişilik) Vide
http://ultra.turkforumpro.net
MesajKonu: Balıklı Bohça (5 Kişilik) Balıklı Bohça (5 Kişilik) Icon_minitimeSalı Şub. 03, 2009 12:23 pm

Malzemeler
10 Kare Milföy Hamuru
400 gr Hamsi
1 Soğan
1 Kahve Fincanı Margarin
3 Yumurta
4-5 Dal Maydanoz
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
Tuz, Karabiber


Yemeğin Tarifi
Milföy hamurunu buzluktan çıkarın. Balıkların kafalarını ve kılçıklarını ayıklayıp yıkayın. Küçük parçalar halinde doğrayın. Yumurtaların ikisini katı başlayıp dilimleyin. 1 yumurtayı ayrı bir kasede iyice çırpın. Soğanı ince ince kıyın, maydanozu yıkayıp doğrayın.
Margarini tavada eritip doğranmış soğan ve balıkları ekleyin. 5-6 dakika kavurup derin bir kaseye alın. Haşlanmış yumurta dilimleri, maydanoz, yoğurt, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın.
Milföy hamurlarını düz zemine yayıp hazırladığınız balıklı karışımı üzerlerine paylaştırın. Bohça şeklinde katlayıp kenarlarını yapıştırın. Üzerlerine çırpılmış yumurta sürüp önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Balıklı Bohça (5 Kişilik)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ŃǺ§Č€йŦ :: Genel Forum :: Bayanlar İçin :: kadınlar için Hamurlu Yemekler -